Wednesday, November 4, 2015

Ααααα!!!!! Μου ζήτησε να βγούμε! Τι να βάλω;;



Ααααα!!!!! Μου ζήτησε να βγούμε!
Τι να βάλω;; 




       Αυτός ο τύπος σου αρεσε καιρό... Του άρεσες και συ... Το ήξερες...επιτέλους σου ζήτησε να βγείτε! Θέλεις να βάλεις το πιο εντυπωσιακό σου σύνολο αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο. Αρχικά χαλάρωσε… εσύ του αρέσεις! Όχι τα ρούχα σου..
       Οκ! Πλάκα κάνω! Φυσικά και θα βάλεις ότι σε κάνει να νιώθεις και να δείχνεις πιο λαμπερή! Αλλά με μια διαφορά. Θα ντυθείς για να ευχαριστήσεις εσένα και όχι κάποιον άλλο. Στο πρώτο ραντεβού μαζί του θα φορέσεις ότι σε κάνει να νιώθεις σέξι, κομψή, και άνετη και να είσαι σίγουρη ότι αν έτσι νιώθεις έτσι φαίνεσαι. Μην μπείς στην διαδικασία να παρασκέφτεσαι αν θα του αρέσεις ή όχι γιατί το πιθανότερο είναι με αυτόν τον τρόπο να χάσεις αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι του πρώτου ραντεβού ψάχνοντας την λεπτομέρεια.
       Το πρώτο σας ραντεβού είναι η εισαγωγή στην γνωριμία σας. Μπορεί να μείνει απλά μια εισαγωγή, μπορεί να γράψετε μαζί ολόκληρο βιβλίο. Όπως και να έχει όμως αυτή η εισαγωγή πρέπει να σε αντιπροσωπεύει. Μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι. Και επέιδή είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως είμαστε ότι φοράμε, θα σου προτείνω για αυτην σου την εμφάνιση, ρούχα που θα τα φοράς και δεν θα σε φοράνε. 
        Ναι, σίγουρα κάποια κομμάτια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και όλες έχουμε αγοράσει παρορμητικά πράγματα απλά και μόνο επειδή τα βλέπουμε σε περιοδικά, στην τηλεόραση, στις βιτρίνες και στους δρόμους αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι ακριβώς το στύλ μας ή ίσως και καθόλου (;). Καλύτερα αυτήν την μέρα όμως να μην φορέσεις κάτι που δεν είναι εσύ μόνο και μόνο στην ιδέα ότι αυτό είναι στην μόδα. Στο κάτω κάτω πόσους straight άντρες ξέρεις που θα εντυπωσιαστούν από το συνολό σου επειδή είναι η τελευταία λέξη της μόδας ;;!!
       Αλλά για να δούμε το θέμα και από την άλλη πλεύρα. Ρώτησα πέντε άντρες από διάφορες ηλικίες πως θα προτιμούσαν να δούν ντυμένη την κοπέλα που τους ενδιαφέρει στο πρώτο τους ραντεβού. Ορίστε λοιπόν η αποψή τους:

  • Σωτήρης (28 ετών) : θα ήθελα η κοπέλα να φοράει φόρεμα. Δεν θα μου άρεσε όμως ένα πολύ κοντό και προκλητικό φόρεμα που δεν θα άφηνε και πολλά στην φαντασία μου. Θα προτιμούσα ένα μακρύ φόρεμα που θα διαγράφει και θα αγκαλιάζει με κομψό τρόπο το σώμα. Σίγουρα θα μου έκανε καλή εντύπωση ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα.
  • Γιώργος (30 ετών) : Σίγουρα προτιμάω ένα κοντό φόρεμα που θα την κάνει να δείχνει σέξι. Δεν θα ήθελα να φοράει κάτι διαφορετικό από ψηλά παπούτσια. Μου αρέσουν πολύ και τα δερμάτινα κολάν ή εφαρμοστά παντελόνια. Γενικά πιστεύω ότι θα πρέπει να τονίσει τα ωραία σημεία του σώματός της. Αν έχει στήθος κάτι με ανοιχτό μπούστο, αν έχει ωραία πόδια εφαρμοστό παντελόνι ή κοντή φούστα.
  • Παναγίωτης (30 ετών) : Μου αρέσει το διαχρονικό στυλ στις γυναίκες. Απλό και κομψό. Έτσι θα ήθελα να είναι και η κοπέλα που με ενδιαφέρει στο πρώτο μας ραντεβού. Ένα σχετικά κλασικό και θυληκό σύνολο με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή μπαλαρίνες. Τα ακραία ντυσίματα με υπερβολικά σχημένα τζίν ή τα παπούτσια με τους χοντρούς άκαμτους πάτους δεν μου αρέσουν καθόλου.
  • Χρήστος (45 ετών) : Είμαι οπαδός του απλού στυλ. Ελαφρύ μακιγιάζ και γενικά άνετα σύνολα. Έτσι θα ήθελα να είναι ντυμένη και η γυναίκα που θα βγώ μαζί της ραντεβού. Να φοράει ήπια χρώματα και διακριτικό μακιγιάζ. Μου αρέσει να συνδυάζει καθημερινό με επίσημο στυλ, όπως τζίν με γόβες. Μαλλία χαλαρά και όχι υπερβολικά στυλιζαρισμένα. Θέλω η γυναίνα  να είναι σαν δώρο που περίμένει να ανοιχτεί και όχι ανοιγμένο ήδη για αυτό και δεν μου αρέσουν τα πολύ προκλητικά ρούχα.
  • Άγγελος (27 ετών) : Θα ήθελα να φοράει ψηλά τακούνια. Όχι όμως υπερβολικά ψηλά. Δεν μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ. Προτιμώ κάτι διακριτικό.  Από ρούχα φούστα ή μακρύ φόρεμα γιατί πιστεύω δίνει κύρος σε μια κοπέλα. Δεν θα δώσω όμως τόση σημασία στο τι φοράει όσο στην επικοινωνία μας. Αν είναι δηλαδή ανοιχτή και ομιλιτική.
        Όπως βλέπεις οι απόψεις διαφέρουν..
      Μην προσπαθήσεις λοιπόν να ντυθείς για να δείχνεις όπως ίσως θα του άρεσε. Αν περάσεις ωραία και υπάρξουν και επόμενα ραντεβού έχεις χρόνο για να το κάνεις και αυτό. Μην φοβάσαι να δείξεις ποία είσαι και τι σου αρέσει.


Εδώ θα δείς και κάποιες προτάσεις που ελπίζω να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν.
   



































 









                                                                        kisses,
                                                           M.A.D

No comments:

Post a Comment